Hoe vier je Sinterklaas en Kerstmis tijdens Corona? En, niet onbelangrijk: wat vraag je voor Sinterklaas en kerst? In dit artikel vertellen we je hoe je de feestdagen viert tijdens Corona en wat je op je lootje kunt zetten. Had jij er bijvoorbeeld aan gedacht dat een zeepje een heel leuk sinterklaascadeau kan zijn?

 

Lootjes trekken met Sinterklaas tijdens Corona

 

Nu het al november is, is het dé tijd om lootjes te trekken voor Sinterklaas. Dat kan door briefjes te maken met daarop je verlanglijstje, maar wist je dat het ook online kan? Sites zoals lootjestrekken.nl helpen je om online lootjes te trekken. Doe je het online, dan kun je na de trekking nog (anoniem!) vragen stellen aan degene van wie je het lootje getrokken hebt.

 

Als je rekening houdt met Corona, dan zorg je er natuurlijk voor dat je lootjes trekt binnen het gezin. Ga je Sinterklaas vieren met meerdere mensen dan alleen het gezin? Zorg er dan voor dat je genoeg afstand van elkaar bewaart wanneer jullie Sinterklaas vieren.

 

Kerst vieren op afstand

 

Ook kerst kun je vieren op afstand, maar dan bijvoorbeeld door de cadeautjes op te sturen en met z’n allen achter de laptop te videobellen. Zo blijft het allemaal wat veiliger dan wanneer je - zoals eerder voorgesteld - in dezelfde ruimte zit en afstand probeert te bewaren.

 

Leuke sinterklaas- en kerstcadeaus: zelfverzorging!

 

Je denkt er misschien niet meteen aan, maar hoe leuk is het om zeepjes cadeau te geven tijdens Sinterklaas of kerst? Wij verkopen soap bars in verschillende geuren. Trek je bijvoorbeeld geen lootjes, maar moet je iedereen een klein cadeautje geven? Dan kies je gewoon allemaal verschillende zeepjes uit en pak je die leuk in!

Herfstige zeepjes cadeau geven 

 

We hebben 3 lekkere Franse zepen voor je op een rijtje gezet. Deze zeepjes kun je op je sinterklaaslootje zetten, of vragen voor kerst. Maar je kunt natuurlijk ook jezelf verwennen en dus een leuk cadeautje voor jezelf kopen.

 

  1. Onze orange blossom green tea soap heeft een mooie herfstige kleur. Hij ruikt heerlijk naar oranjebloesem. Dit zeepje is een fijn cadeautje voor tijdens de feestdagen!
  2. Verder hebben we onze vanilla soap. Met een heerlijke vanille geur ben je goed voorbereid voor de feestdagen.
  3. Nog zo’n herfstige geur is kaneel. Onze cinnamon orange zeep is daarom ook een heerlijk zeepje om cadeau te geven of te krijgen.

 

Zoals je ziet zijn er nog heel wat mogelijkheden om Sinterklaas en kerst te vieren. En met onze betaalbare zeepjes heb je meteen een paar leuke cadeautjes! Welk zeepje zou jij cadeau geven?