Mon - Fri:9:00am - 19:00pm

|

 

Gratis verzending

Bij elke bestelling bover de 35,- euro

 

Geld terug 100%

Bij ons geldt dat u een retourrecht heeft van 14 dagen.

 

Working Time

Ma-Zo: 8.00-20.00

 

+31 652686462

Telefonische bestelling

Toggle Nav
Cart

About us

 

Welkom

 

Bij Sabon & More verkopen we met zorg geselecteerde, natuurlijke cosmetica. We verkopen verzorgingsproducten die natuurlijk, biologisch en ecologisch verantwoord zijn. De producten in onze webshop zijn vrij van dierlijke ingrediënten, detergenten, siliconen en chemische conserveringsmiddelen. We maken het je graag gemakkelijk om voor gezonde, milieubewuste en authentieke verzorgingsproducten te kiezen!

Waarom natuurlijke cosmetica? Onze producten zijn:

  • Zijn vrij van chemicaliën die slecht zijn voor de huid, het lichaam en de hormoonhuishouding.
  • Zijn zeer geschikt voor mensen met een gevoelige of atopische huid.
  • Zijn niet getest op dieren.
  • Zijn een minimale belasting voor het milieu.
  • Beter voor mens, dier en aarde dus. Maar dat is niet de enige reden om voor natuurlijke cosmetica te kiezen! Onze merken zijn zeer effectief en ontzettend fijn in gebruik: een weldaad en doeltreffende verzorging voor je huid, haar en tanden.

Ons aanbod:

Bij Sabon & More vind je uiteraard de fijnste zepen. Zoals Aleppozeep – de alleskunner onder de zepen - maar ook zalig geurende kruidenzepen, acne zeep, vulkanische zeep en shower gels. Ook hebben we een prachtig aanbod scrubs voor allerlei soorten huidtypen en behoeften. In onze selectie oliën, vind je de beste argan olie voor huid en haar. We hebben tevens een mooi assortiment haarverzorgingsproducten voor hem en voor haar. We verkopen tevens houtskooltandpasta - een natuurlijke manier om de aanslag van je tanden te verwijderen – en wasnoten. Wasnoten bieden je de mogelijkheid om 100% ecologisch afbreekbaar te wassen, voor een betaalbare prijs.

Neem een kijkje in onze shop en neem voor vragen gerust contact op via info@sabonandmore.nl. We denken graag met je mee! Volg ons op Instagram voor meer eco-friendly cosmetica inspiratie en blijf op de hoogte van mooie aanbiedingen en nieuwe producten.